BAŞKAN KARA, FATMALI DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

GÜNCEL

Asrın Felaketi depremlerin açtığı yaraları sarmak adına vatandaşları ziyaret eden Başkan Kara, en son Fatmalı’da düzenlenen iftara katıldı. Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, dün Fatmalı’da düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla yakından ilgilendiler.

‘Asrın Felaketi’ depremlerin yaralarını sarmak için 7/24 mesai harcayan, diğer taraftan da afetzedelerin yanında olarak gönülleri kazanan Başkan Kara, Fatmalı’da mahallesinde düzenlenen iftar programına katılmak için Fatmalı’ya geldi.

İftardan önce Fatmalı halkı ile selamlaşan ve onların gönlünü kazanan Başkan Kara iftar programından sonra da vatandaşlarla sohbet ederek, onların taleplerini dinledi.

Başkan Mücahit Kara “Ebedi aleme göç eden bütün deprem şehitlerimize Cenab-ı Hakk’dan rahmet diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Cenab-ı Allah önce Kadir Gecesine daha sonra da Ramazan Bayramına kavuşturmayı nasip eylesin.“ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.