İŞ İNSANI HALİL GÜRSOY’A PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ

GÜNCEL

İl Emniyet Müdürlüğü filosuna kazandırılan yeni hizmet araçlarının teslim töreni, iş insanlarının katkılarıyla gerçekleştirildi. HG HOLDİNG olarak bu anlamlı etkinliğe katılan ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na yaptığı bağışlarla Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne yeni araçlar kazandıran HG HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Halil Gürsoy’a törende plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Plaketi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç’ten alan Halil Gürsoy, törende yaptığı konuşmada duygularını dile getirdi.

Gürsoy, Türk Polis Teşkilatı'na yapılan bu anlamlı katkıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Emniyet teşkilatımızın halkımızın güvenliği için gösterdiği özverili çalışmalar hepimizin takdirini kazanıyor. Bizler de bu çabalara bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Emniyet teşkilatımıza kazandırılan yeni hizmet araçlarının şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle, her zaman emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.”

Törene, şehrin önde gelen isimleri ve iş insanları da katılarak, emniyet teşkilatına verilen desteği takdir ettiklerini dile getirdiler.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan yeni araçların, şehrin güvenlik hizmetlerinin daha da güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.