TOHUM TOPRAĞA, ENGELLİ TOPLUMA EMANET!

GÜNCEL

‘AK parti ile engelsiz hayat’ sloganı ile yola çıkan Yeniyaşam Engelliler Derneği Başkanı Abdulhamit Yeniceli, “Derneğimizin projeleri var, engelli arkadaşlarımızın bir arada olabilmeleri için dernek binası talep ettik. Başkanımız Hanefi Mahçiçek, seçim sonrası bina ihtiyacının karşılanması için söz verdi. İstihdam dahil, engelliler ile ilgili konular görüşüldü, görme engellilerin seçimlerde oy kullanabilmeleri için öneriler ile yurt dışından gelen engelli araçların satış süresinin kısaltılması ile engelli araç park yerlerine engelsiz araç parklarının yaptırılmaması gibi konular gündeme alındı” dedi.

 Üye Kamber Bozdağ da; “Bizler balık yemeyi değil, balık tutmayı istiyoruz” diyerek dernek binasına ihtiyaçları olduğunu yineledi.

HANEFİ MAHÇİÇEK, CELALETTİN GÜVENÇ VE AHMET ÖZDEMİR

Görme Engelliler Derneği Başkanı Doğan Nurluyol ve üyelerinin de bulunduğu toplantıda, Özçam Marketler Sahibi Hasan Çam ise engellerin kaldırılması anlamında bizler de derneğe destek vereceklerinin altını çizdi. 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek engellilere her türlü  desteği vermeye hazır olduğunu belirtirken, ziyarete ayrıca, Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç ile AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile bazı engelli vatandaşlarımız katıldı.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.