UGİYAD’DA KOYUNCU DÖNEMİ: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

MEDYA

Uluslararası Gazeteciler İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık el değiştirdi. Dernek başkanlığını yürüten Kenan Onaran, görevi İsmail Koyuncu'ya devretti.

Basın Evi'nde gerçekleşen genel kurula Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Beşen, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yardımcısı İsa Nacar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ve çok sayıda gazeteci katıldı. Yerel basının önemine dikkat çeken katılımcılar, yeni başkan Koyuncu'yu tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Vekili Mehmet Beşen, belediyenin her zaman yerel basının yanında olduğunu vurguladı ve eski başkan Onaran’a teşekkür etti. Onaran, derneğin büyümesine katkıda bulunduğunu ifade ederken, Koyuncu ise daha güçlü projelerle yola devam edeceklerini belirtti.

MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, genel kurulda yaptığı açıklamada, Onaran'a hizmetleri için teşekkür ederek, yeni başkan Koyuncu'ya görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Çiçeği burnundaki Başkan İsmail Koyuncu da kendisine destek olan gazeteci arkadaşlarına teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.