HG HOSPİTAL: İYİLEŞTİRME HASTANE KONSEPTİ

SAĞLIK

Depremden sonra en çok ihtiyaç duyulan sağlık sektörüne yeni can suyu geliyor. Kahramanmaraş'ın sağlık sektörüne büyük bir katkı sağlayacak olan HG Hospital, çok akın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

HG Holding'in sahibi ve başarılı iş insanı çocuk doktoru Halil Gürsoy tarafından hayata geçirilen bu dev sağlık kompleksi, 35 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Dijital hastanecilik altyapısıyla Türkiye'deki sayılı hastanelerden biri olmaya aday olan HG Hospital, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunmayı hedefliyor.

Yaklaşık 22 yıldır şehrimizde yaşayan Halil Gürsoy, eğitim, sağlık, gıda ve inşaat sektörlerinde başarılı projelere imza atmış bir isim.

Gürsoy, depreme ve zor ekonomik koşullara rağmen hastanenin tamamlanmasına kararlı olduğunu belirtiyor. Maliyeti iki katına çıkmasına rağmen projeyi aksatmadan sürdüren Gürsoy, şehrin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan bu yatırımı halkın hizmetine sunmak için çalışmalara devam ediyor.

HG Hospital'in inşaatı sırasında, Türkiye genelinde 20'den fazla hastane projesine imza atan mimar Cihat Elmas da projenin teknik detaylarına katkı sağladı. "İyileştirme Hastane Konsepti" adı verilen proje, hastaların hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını gözeten modern bir yaklaşımla tasarlandı. Hastane, 500 araçlık kapalı otoparkı ve açık otoparkıyla da ziyaretçilerine rahatlık sağlayacak.

Şehirde zaman zaman tartışma konusu olan bu büyük yatırım, eleştirilere rağmen tamamlanma aşamasına geldi.

Halil Gürsoy’un özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e desteğinden dolayı teşekkür ettiği ifade ediliyor.

HG Hospital’in açılışı için net bir tarih verilmemiş olsa da şehrimizin sağlık alanındaki çehresini değiştireceği aşikar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.