AHMET TIRAŞ, ELBİSTAN’IN BEKLEDİĞİ BAŞKAN ADAYI

SİYASET

‘Memleket işi gönül işi sloganı ile yola çıkan ve Elbistan Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan Elbistan’ın beklediği Belediye Başkan Adayı Ahmet Tıraş, AK Parti’den Elbistan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Elbistanlıların belediye başkan adayı olması konusunda ısrarla büyük teveccüh gösterdiği AK Parti’nin önemli isimlerinden Ahmet Tıraş, belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu geçtiğimiz hafta yaptı.  Aday adaylığı başvurusu ilçede geniş yankı uyandıran Tıraş, hemşerilerine gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu.

Siyasi hayatına 2011 yılında Ak Parti mahalle Başkanlığı ile başlayan Tıraş, Elbistan Belediye Meclis Üyeliği, Elbistan Belediye Başkan Vekilliği, Elbistan Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerini de başarı ile yürüttü.

“Bizler Dava adamıyız” diyen Ahmet Tıraş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız talimat ile durmadan, yorulmadan, aşkla ve en önemlisi dava sadakatiyle gerek şahsım gerekse ekibimle birlikte sıfat gözetmeden her vakit çalışmaya devam ettim” dedi.

ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM Kİ, BİZLER DAVA ADAMIYIZ

Tıraş açıklamasının devamında ise; Bugün yürüttüğümüz görev hangi görev olursa olsun bizlere teslim edileni bayrak olarak görüyoruz. Bugün elimizde tuttuğumuz bayrağı en iyi şekilde taşımak, şehrimize, halkımıza kısacası Vatanımıza hizmet etme noktasında baş üstü taşımanın ulvî bilincini daima gözettik. Görev yaptığımız süre içerisinde bunu kendimize bir düstur olarak görerek daima bu inançla çalıştık. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlar ile yürüyebilmek adına şimdi BİR olma, BİRLİK olma, DİRİ olup hep birlikte ELBİSTAN olma zamanıdır.

Elbistan’ı Ak Parti iktidarıyla buluşturduğumuz hizmetlerden mahrum bırakmamak, öznesinde insan odaklı siyaset anlayışı olan ve yaratılanı yaradandan dolayı değerli  gören  Ak sevdayı Elbistan’da  sürdürmek için bugün dünden daha fazla çalışmak zorundayız.

BAŞKANLIKLARI VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞARAK KAZANACAĞIZ!

Liderimizin gösterdiği hedef doğrultusunda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Teşkilatlarımız ve AK Sevdaya gönül vermiş dava arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek başta Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 11 ilçemizdeki tüm Belediye Başkanlıklarını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Nasıl ki 28 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde Liderimizi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçtiysek, nasıl Kahramanmaraş’ta Cumhur İttifakı olarak % 75.77 - Elbistan oy aranı olarak % 67.6 gibi ciddi bir güven oyuyla 6 Milletvekili çıkarabildiysek, bunu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de yapabileceğimize dair inancım tamdır. 

ARTIK BU GÜN DÜNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ

Tecrübelerimizden aldığımız güçle bu minvalde Şehrül-Emin olmanın şehri ve içinde yaşayanları emanet bilmek, bu emanete ihanet etmemek, O yerin güvenilen idarecisi  olmak, idare ederken ise  Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olma bilinciyle  artık vaktin geldiğini  tüm gönüldaşlarımızla paylaşarak bu sevince ortak olmaları  arzusundayız. Vakit, küsmek, darılmak davamıza sırt dönmek vakti değil, Vakit birlik ve kardeşlik vakti  olup Elbistan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak için 143 bin hemşehrimizi kucaklama  vaktidir.

Bu Aziz şehre 6 Şubat 2023 tarihinde iki ayrı depremin verdiği maddi -manevi , psikolojik , sosyolojik tahribatın yerini hızla ayağa kalkan güzel ilçemizin tarihini, doğasını, dokusunu , kaynaklarını yeniden dünyaya tanıtmak ve hep birlikte eski güzel günlerimize dönmenin mücadelesi için Elbistan Belediye Başkan Adaylığına talibim.

VAKİT GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATMA, GÖNÜLLERE GİRME VAKTİ 

Vakit; Liderimiz Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın  hedeflerini anlatma, yaptıklarımızın teminatı ile yapacaklarımızı anlatma vaktidir.

Vakit gönül belediyeciliğini anlatma, gönüllere girme vaktidir. 

Tüm duygu ve düşüncelerle Elbistan belediye başkan Aday Adaylığımı tüm gönüllü yol arkadaşlarımla  birlikte el ele, kol kola girerek bu kutlu dava uğrunda terimizin  son damlasına kadar var gücümle çalışacağımı belirtmek isterim. BİZ BİRİZ, BERABERİZ ve hep birlikte AK PARTİ’yiz. Yaparsa yine Cumhur İttifakı yapar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.