BAŞKAN AYDOĞAR, TEŞKİLATLARIMIZI KISA ZAMANDA KURACAĞIZ

SİYASET

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, Teşkilat çalışmalarını tamamladıktan sonra, belediye seçimleri için sahaya ineceklerini söyledi.

İl Başkanı Muhammed Aydoğar: Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına atandıktan sonra ilk basın toplantısını yaptı ve "İlçe Teşkilatlarını kısa sürede tamamlayacağız." dedi.

14 Mayıs’taki genel seçimlerin Milletvekili adayı olarak beklenenin üzerinde başarı gösteren, birkaç gün önce de Genel Başkanları Fatih Erbakan tarafından il başkanı olarak atanan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Aydoğar, atanmasının akabinde dün akşam AKDO Saray’da basın mensupları ile buluştu.

Aydoğar, 14 Mayıs - 28 Mayıs seçimlerinde 2023 Yeniden Refah Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki başarısından dolayı il başkanı oldu.

Başkan Aydoğar, "Seçim öncesi milletvekili aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanlarımız olmuştu.. Bu sebeple kısa sürede ilçelerde atamalarımızı yaparak 31 Mart 2024 seçimleri için sahaya ineceğiz , önce teşkilat yapılanmasını bitireceğiz , ondan sonra çalışmaya başlayacağız. ilk toplantımı Kahramanmaraş basın ile yapıyorum." diye konuştu.

Aydoğar, “siyasi vizyonu ve projeleriyle   Yeniden Refah Partisi’nin hedefleri doğrultusunda Kahramanmaraş ilinde etkili çalışmalar yürütmek için kararlılıkla ilerlemekte ve halkın güvenini kazanmayı amaçlamaktadır. Hedefimiz belediye seçimleri." ifadesini kullandı.

Basın açıklamasına, il yönetim kurulu üyeleri ile yeni ataması yapılan Dulkadiroğlu ilçe başkanı Hilmi Doğru da katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.