SAMET KAR, SAADET PARTİSİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANI

SİYASET

Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'na Samet Kar getirildi. Daha önce Saadet Partisi'nden Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı olan ve seçimden sonra tekrar ilçe başkanlığı görevine dönen Murat Kozalak'ın istifasının ardından, ilçe başkanlığı görevine yeni bir isim atanmış oldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Zor, görev yazısını Samet Kar'a teslim ederken, yapılan atamanın partinin teşkilat yapısı ve istişarelerle belirlendiğini söyledi. İl Başkanı Ahmet Zor, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Teşkilatımızla yapılan istişareler neticesinde Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız olarak Samet Kar bey görevlendirilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.”

SAMET KAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Göreve yeni atanan Samet Kar, kendisine bu görevi layık gören İl Başkanı Ahmet Zor ve teşkilata teşekkür etti. Samet Kar, “Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevini bizlere layık gören başta İl Başkanım Ahmet Zor olmak üzere tüm Dulkadiroğlu yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yeni başkan, Dulkadiroğlu için önemli projeler üzerinde çalışacaklarını ve partinin değerlerini en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Samet Kar’ın Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'na atanması, teşkilat içerisinde memnuniyetle karşılanırken, partinin Kahramanmaraş’taki faaliyetlerinde önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.