YENİ SİYASET, YENİ PARTİ; AKIL, AHLAK VE ADALET

SİYASET

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin hazırlıklarında sona gelinirken, 28 Ekim’de kuruluş dilekçesi verilecek olan partinin ismi sır gibi saklanıyor.

Bu bağlamda, partinin il teşkilatları kuruluş aşaması yaşarken, Kahramanmaraş ve Adıyaman Bölge Koordinatörü olarak atanan ve bölgede siyasetin hafızası olarak bilinen Fatin Rüştü Kayıran ve İbrahim İmalı KİMLİK GAZETESİ imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci’ye partinin kuruluş ilkeleri hakkında bilgiler verdiler.

Parti logosunda parlament mavisi ve beyazı kullanılacağını söyleyen Koordinatör Fatin Rüştü Kayıran, "Milletini koruyan, millet için, millet içinde siyaset" sloganını kullanacaklarını ifade ederek, günümüz siyasetinde akıl, ahlak ve adalet kavramını öne çıkartacaklarını söyledi.

Genel Başkanlığını deneyimli siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun yapacağı partinin İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 40'tan fazla il teşkilatında yer alacak isimlerin de hazır olduğu Kayıran tarafından açıklanırken, kuruluş çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Türkiye’nin ruhuna ve ekonomik-toplumsal yaşama yakışır bir lider olarak tanımladıkları kurucu genel başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun, ‘kimsenin B planı olarak parti kurmadıklarını’na bir açıklama getiren Kayıran ve İmalı, ülkede ekonominin, sosyal yapının bozulduğunu, insanların geçin sıkıntısı içinde inim inim inlediğini, çalışanların, emekli ve çiftçilerin zor günler geçirdiklerinin altını çizerek, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu kaydettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.