İSTİKLALSPOR, DENİZLİ'DE FARKLI GALİP: 4-0

SPOR

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 Futbol Sezonu Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadelesini sürdürüyor ve ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek ligdeki iddiasını güçlendirdi.

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 Futbol Sezonu Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadelesini sürdürüyor ve ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek ligdeki iddiasını güçlendirdi. Bu galibiyetle birlikte İstiklalspor, puanını 16’ya çıkararak zirve yarışında önemli bir adım attı.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın kontrollü oyunu ile geçti. Soyunma odasına golsüz beraberlikle gidilirken, maçın ikinci yarısında Kahramanmaraş ekibi etkili bir oyun sergiledi.

İstiklalspor, 72. dakikada Kamil İçer’in golüyle öne geçti. Hemen ardından 74. dakikada Ali Han Tunçer skoru 2-0 yaptı. Maçın sonlarına doğru baskısını artıran İstiklalspor, 87. dakikada Muhammed Akarslan ve uzatma dakikalarında Arda Yumurtacı'nın golleriyle farkı açtı ve 4-0’lık net bir galibiyet aldı.

Bu sonuçla İstiklalspor, ligin üst sıralarındaki yerini korurken, Denizlispor 6 puanda kaldı. temsilcimiz, önümüzdeki hafta evinde Mardin 1969 Spor’u ağırlayacak. Denizlispor ise Kırıkkale FK ile deplasmanda karşılaşacak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.