ONİKİŞUBATSPOR ARAPKİR’DE FARKLI GALİP

SPOR

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta temsil eden Onikişubat Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Malatya Arapgir Spor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige güçlü bir başlangıç yaptı.

13 Ekim 2024'te Arapgir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada, orta hakem Bekir Kahraman’ın yönettiği mücadelede Onikişubat Spor Kulübü, oyunun kontrolünü baştan sona elinde tutarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

MAÇIN GOLLERİ 4 FARKLI OYUNCUDAN GELDİ

Onikişubat Spor’un gollerini Berat Erdal, Ahmet Şahbaz, Bünyamin Kılınç ve Ali Özdiller kaydederken, takımın sahada sergilediği baskılı oyun dikkat çekti. Özellikle maçın her iki yarısında da goller bulan Onikişubat Spor Kulübü, rakibi Arapgir Spor’a karşı rahat bir galibiyet alarak taraftarlarını sevindirdi.

HEDEF 3. LİG

Bu sezon kadrosunu güçlendiren ve profesyonel geçmişi olan oyuncularla yola çıkan Onikişubat Spor Kulübü, hedefini 3. Lig olarak belirledi. Başarılı bir başlangıç yapan takım, önümüzdeki hafta kendi sahasında Siverek Belediyespor ile karşılaşacak. Arapgir Spor ise haftayı bay geçirecek.

Onikişubat Spor Kulübü’nün Bölgesel Amatör Lig’e bu iddialı başlangıcı, gelecek maçlarda da izlenmeye değer bir performans sergileyeceğinin sinyallerini veriyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.