AKBALABAN’DAN MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN’A ZİYARET

YAŞAM

Kahramanmaraş'ın ekonomik ve sosyal dinamiklerini güçlendirmek adına önemli bir rol üstlenen MÜSİAD'ın 6. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Şerafettin Özcan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Harun AKBALABAN, MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi için tebriklerini iletti.

Ziyaret sırasında Müdür Harun Akbalaban, Başkan Şerafettin Özcan ile iş dünyasının önemli isimleri olan Hakan Dereli, Engin Bozacı ve Halil İbrahim Boğar ile bir araya geldi. Kentin ekonomik dinamikleri ve istihdam potansiyeli üzerine bir süre sohbet eden heyet, görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD'ın Türkiye ve dünya genelinde artan şube sayısıyla giderek daha etkin bir konuma geldiğini vurguladı. Özcan, günümüz küresel sisteminde Türkiye'nin pozisyonunu güçlendirmek adına iş dünyasına büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Bu doğrultuda projeler ve programlar geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, MÜSİAD'ın ticaret ahlakı ve milletin ortak değerlerine sadık kalarak Kahramanmaraş'ın bölgesel bir ekonomik güç haline gelmesi için çaba harcayacaklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.