YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN ‘BİSMİLLAH’ DEDİ

YAŞAM

Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Kahramanmaraş’a atanan İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman yeni görevine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Kahramanmaraş emniyet müdürü değişmişti.

Yayımlanan karara göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman atanmıştı. Gökduman görev yeri Kahramanmaraş’a bugün sabah saatlerinde gelerek mesai arkadaşlarıyla tanıştı.

Emniyet bahçesinde İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Gökduman, tanışmanın akabinde koltuğuna oturdu. Gökduman’ın Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir toplantı yapacağı ve bilgi alacağı öğrenildi.

NURETTİN GÖKDUMAN’ IN ÖZGEÇMİŞİ

Emniyet Müdürümüz Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi nüfusuna kayıtlı olup 1968 Malatya doğumlu. 1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Komiser Yardımcısı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. 2000 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme idaresi Enstitüsünde (TODAİE)  Kamu Yönetimi bölümünde “Tezli Yüksek Lisans” yaptı. Sırasıyla İstanbul, Hakkâri, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kayseri illerinde çeşitli birimlerinde görev yaptı. 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Polis Başmüfettişi görevine atandı.

11.02.2014 tarihinde Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atandı. 19.01.2015 tarihinde Osmaniye İl Emniyet Müdürü,  26/12/2018 tarihinde ise Rize  İl Emniyet Müdürü, 1/8/ 2023 tarihinde ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2023/355 sayılı kararı Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN evli üç çocuk babasıdır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.