Öne Çıkanlar BELEDİYESPOR ADALET ÖNÜNDE PUAN ARAYACAK DEVLET BAHÇELİ MAVİ FIRTINA TEK KURŞUNLA ŞEHİDİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ EKEN ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN ÇALIŞIYOR

Bu haber kez okundu.

BAKAN TEKİN, O OKULUN AÇILIŞINI YAPTI

Bakan Tekin, burada yaptığı konuşmada, deprem bölgesindeki derslik sayısının şu anda neredeyse 6 Şubat 2023 sabahındaki seviyeye ulaştığını vurguladı.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Tekin, "Türkiye ile Azerbaycan arasındaki bağ, tarihin derinliklerinden gelen güçlü bir kardeşliktir. 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketinde, o zor günlerde, yanımızda olan kardeşlerimizden aldığımız destek, milletçe bizi daha da güçlendirdi. Azerbaycan'ın 6 Şubat depremi sonrasında gösterdiği fedakârlığı asla unutamayız!

Bugün bu kardeşlik ve dayanışmanın bir ürünü olan Haydar Aliyev İlkokulumuzun açılışını değerli mevkidaşım Azerbaycan Eğitim Bakanı Sayın Emin Emrullayev ile birlikte gerçekleştirdik. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni okulumuz evlatlarımıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

Açılış törenine;  Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer yetkililer katıldı.

Törenin ardından Bakan Tekin, okulda incelemelerde bulunarak öğretmenlerle bir araya geldi ve öğrencilere hediyeler dağıttı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488