Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DEN İDDİA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu iftirayı sorgusuz sualsiz, araştırmadan ve hiçbir bir yetkiliye sormadan sosyal medya hesaplarında paylaşan basın kuruluşları ya da mensuplarının, herhangi bir A4 kâğıdı ile bir şahsı veya kurumu zan altında bırakacak bir basitliğe prim vermelerini şaşkınlıkla karşılamaktayız.

Üniversite adaylarının tercih yapacağı şu günlerde hem Kahramanmaraş’ımızın hem de Üniversitemizin asılsız ve mesnetsiz bir iftira ile anılmasına yol açacak böylesi paylaşımlar, görülüyor ki basın etiği ile uzaktan yakından alakası olmayan bir anlayışın, ahlaksız bir kurgunun ya da maksatlı ve art niyetli bir yaklaşımın ürünüdür. Nitekim bahsi geçen iftirayla ya da isim verilmeden itham edilen öğretim üyemizle ilgili üniversitemize herhangi bir resmi başvuru veya şikâyet de bulunmamaktadır.

Bütün bu asılsız iddiaların yanı sıra gerçeklikle hiçbir alakası olmayan söz konusu iftira bahane edilerek tabir caizse “mal bulmuş mağribî” gibi üniversite yönetimine yönelik suçlamalarda bulunulması da ayrıca düşündürücüdür.

Ne idüğü belirsiz iddialarla gereksiz bir gündem oluşturmaya çalışan bu nevi şahıs veya kurumlarla ilgili her türlü yasal yaptırım haklarımızın saklı olduğunu hatırlatır, konuyu kamuoyunun yüksek feraset ve vicdanına saygıyla arz ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol