Öne Çıkanlar ŞAMPİYON SAKARYASPOR KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR

Bu haber kez okundu.

SANKOLU ÖĞRENCİLER BAŞARILARINI KUTLADI
 Gösterilerin ve Tarık Sezer orkestrasının sahne aldığı “Ödül ve Paylaşım” gecesi, geniş katılımla yapıldı.

Veli, öğrenci ve öğretmenler bir yılı başarıyla bitirmenin sevincini, okul bahçesinde verilen Tarık Sezer orkestra grubunun konseri ve öğrencilerin birbirinden renkli gösterileriyle yaşadı. Grup zaman zaman öğrencileri sahneye alarak onların dansı eşliğinde şarkı söyledi. Okulun öğrencilerinin davul, palyaço ve pandomim gösterileri de ilgiyle izlendi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, yaptığı konuşmada, eğitimde kaliteye önem veren okulun, araştıran ve kendini yenileyen, yaratıcı, değişen bilgi ve teknolojiyi yaşam biçimi haline getiren, sorgulayan, problem çözme becerisi gelişmiş, yeteneklerinin farkında olan, yaşam boyu öğrenmeyi felsefe edinen değerlerle yetiştirdikleri  öğrencilerini“ sosyal, sanatsal, sportif ve akademik” alanlardaki başarılarını düzenlenen bu etkinlikle ödüllendirdiklerini belirtti.

Yaptığı yenilikler ve başarılarıyla adını duyuran Özel Sanko Okulları’nın Anadolu’nun ilk ve Tek Fen ve Teknoloji Lisesi ile de yine bir ilke imza attığının altını çizen Köylüoğlu, şöyle dedi:

‘’Geçtiğimiz yıl Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi 493, Özel Sanko Kolejide 440 taban puan ile kapanarak Gaziantep’te en yüksek puanlarla öğrenci alma başarısını göstermiştir. Öğrencilerimizin hayat başarısı için kurumsal anlayışımızdan ödün vermeden teknolojik yenilikleri ve eğitimde yeni yaklaşımları yakından takip ederek, bütün imkânlarımızı öğrencilerimize sunduk. Bunun neticesinde de her yıl olduğu gibi akademik başarı grafiğimiz de yükselerek devam etmektedir.’’

Bu eğitim yılı içinde 260 öğrencinin 427 ödülü okula kazandırdıklarını ifade eden Köylüoğlu, 2013 SBS sınavında 2 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevapladığını, TÜBİTAK proje yarışmasında Lise öğrencilerinin de Türkiye 1.liğini ve 2.liğini Gazi şehre getirme başarısını gösterdiklerini kaydetti.

Köylüoğlu, öğrencilerini kutladığını bu başarılarda emeğini esirgemeyen idareci,  öğretmen ve velilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Öğrencilere ödülleri Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu,Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, danışma kurulu üyeleri ve okul idarecileri tarafından verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol