Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖZCAN: ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisini ve MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan, “Kahramanmaraşlı olup da 6 Şubat 2023 felaketinde zarar görmeyen tek bir fert yoktur. Evleri yıkılanlar şehit oldu, yarı kurtulup gazi oldu. Fabrikası ve iş yerleri yıkılan Kahramanmaraşlı ise yıkılan evini ve iş yerini ayağa kaldırmak için çalışıyor. MÜSİAD olarak biz de yönetim kurulu ile üyelerimizi ziyaret ederek onlarla ilgili bilgiler alıyoruz ve ne yapabiliriz konuşuyoruz” dedi.

DEPREMDE SANAYİCİMİZ BÜYÜK YARA ALDI

Özcan, “Biz, hak ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarıyız.

Kahramanmaraşlı iplik, kumaş, çelik, bayan ayakkabı, altın ve tarım sektörlerinde üretim yaparak ihracatta bulunuyoruz. 6 Şubat felaketini yaşadık ama MÜSİAD üyelerimiz işlerini toparlayarak üretime devam ediyorlar. Depremde can kayıpları verdik ve toparlanmaya çalışıyoruz, üyelerimizin tamamı etkilendi ve onlara destek olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

RAHATLAMA OLMASINI BEKLİYORUZ

Ekonomik duruma da değinen Özcan, “Bugün dünyada bir ekonomik sıkıntı var, Türkiye’ye yansıması var, Kahramanmaraş’a daha acı yansıması var çünkü burası 6 Şubat 2023'te yıkıldı ve ayağa kaldırmak için devletimiz, sanayicimiz, vatandaşımız çalışıyor. 2024 yılının 3. çeyreğinde, Ekim ayında bir rahatlama olmasını bekliyoruz” dedi.

KURUMSAL BİR YAPIYA OTURMAK İSTİYORUZ

Özcan, “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak üyelerimizle buluşmaya devam ediyoruz. İstanbul'dan ekonomi hocaları getirerek burada seminerler yapıyoruz. Kurumsal bir yapıya oturmak istiyoruz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Meslek grupları ile toplantılar yaparak daha aktif hale geleceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol