Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’TA "GÖNLÜ ZENGİN İŞ İNSANI" LİSTESİNDE 2 İSİM

Bu yıl listede Kahramanmaraş'tan iki değerli isim öne çıktı: Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ve BLC Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu.

Öksüz, 35. sırada yer alarak 55 milyon TL tutarında bağışta bulundu. Balcıoğlu ise 47. sırada yer aldı ve 9 milyon 225 bin TL bağış yaptı.

Geçtiğimiz yıl 31. sırada yer alan Mehmet Hanefi Öksüz ve 39. sırada yer alan Şahin Balcıoğlu, bu sene de listede yer alarak yardımseverliklerini sürdürüyorlar.

Capital dergisinin araştırmasına göre, bağış miktarı 2022'ye göre yüzde 183,5 oranında artış gösterdi. Araştırma, dünyada artan sorunlar nedeniyle şirketlerden ve liderlerden beklentinin arttığını, iş dünyasının daha fazla sorumluluk aldığını ortaya koyuyor. Bu beklentinin karşılık bulması, iş dünyasının toplumsal sorumluluklarını yerine getirdiğini gösteriyor.

Kadim şehrimizin değerli iş insanları Mehmet Hanefi Öksüz ve Şahin Balcıoğlu'nu bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol