Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERDAL KANBUR: "BU ZAFER, CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİ ATTI"

BAŞKAN ERDAL KANBUR: "BU ZAFER, CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİ ATTI"

MADO Yönetim Kurulu Üyesi ve Lokantacılar, Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Kanbur, mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin tarihteki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı ve bu zaferin, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun simgesi olduğunu belirtti.

Kanbur, mesajında, Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük zorluklar içinde ordusuyla birleşerek, vatanını savunmak için sergilediği kahramanlıkların altını çizdi. 30 Ağustos’un, Türk milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ve Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olarak kalacağının bir ilanı olduğunu dile getiren Kanbur, bu tarihi zaferin arkasında büyük fedakarlıkların bulunduğunu ifade etti.

"BU ZAFER, CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİ ATTI"

Kanbur, 30 Ağustos Zaferi’nin sadece bir askeri başarı olmadığını, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bu zaferin, milletimizin özgürlüğüne kavuşmasında ve bağımsız bir devlet olarak varlığını sürdürmesinde büyük bir rol oynadığını söyleyen Kanbur, Cumhuriyetimizin kurulmasına zemin hazırlayan bu zaferin kahramanlarına minnet borçlu olduğumuzu ifade etti.

Kanbur, sözlerine şu şekilde devam etti: “Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi, 30 Ağustos’un arkasında da canlarını feda eden kahramanlarımız vardır. Bu zaferle birlikte, milletimize özgürlük kazandıran ve bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.”

"GELECEĞE TAŞIMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR"

Mesajında, bu büyük zaferin ve Cumhuriyetin kazanımlarının korunmasının önemine değinen Kanbur, Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan zaferlerle emanet edilen bu vatanın, gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde aktarılmasının hepimizin en önemli sorumluluğu olduğunu belirtti. Ayrıca, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde, bu emaneti en iyi şekilde koruyarak daha ileriye taşıyacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Son olarak, Başkan Erdal Kanbur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü en içten dileklerle kutladığını ifade ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum,” dedi.

Haber: Bilal EVRAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488