Öne Çıkanlar PAKDİL; DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI 6 YILDIR TAYİN BEKLİYORLAR KAHRAMANMARAŞ BBS 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR KALİTEDE DEĞİL FİYATTA REKABET EDİYORUZ

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KANBUR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK MESAJI

Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur mesajında, “Yüce Türk milleti ülkemizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen düşmanlara asla geçit vermemiştir.” dedi.

‘Bu ülkenin geleceğine, huzuruna darbe vurmaya kalkışanlara Allaha bir daha fırsat vermesin!’ temennisinde bulunan Başkan Kanbur, Türk Milletinin, 15 Temmuz gecesi de birlik ve beraberlik ruhuyla iç ve dış düşmanlara karşı devletiyle kenetlenerek bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koyduğunun altını çizen mesajını şöyle sürdürdü:

“Yüce milletimiz, hain darbe girişimine karşı tarihi bir duruş sergilemiştir. O gün milli irade galip gelmiş, hainler emellerine ulaşamamıştır. Türk Milletinin inanç ve kararlığı ile her şeyin üstesinden gelebileceğine tüm dünya bir kez daha şahit olmuştur. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol