Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN NARLI'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

KTB BAŞKANI NARLI "30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN EŞSİZ AZİM VE KARARLILIĞININ SİMGESİDİR"

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü vesilesiyle anlamlı bir mesaj yayınladı. Narlı, mesajında milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan sarsılmaz inancını ve bu inancın simgesi olan 30 Ağustos Zaferi'ni vurguladı.

"30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN EŞSİZ AZİM VE KARARLILIĞININ SİMGESİDİR"

Başkan Mustafa Narlı, 30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan inancının bir sonucu olduğunu belirterek, bu büyük zaferin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanıldığını hatırlattı. Narlı, “30 Ağustos, sadece geçmişte kazanılmış bir mücadele değil, geleceğe dair en önemli ilham kaynağımızdır. 30 Ağustos 1922, milletimizin bağımsızlığına olan bağlılığını tüm dünyaya ilan ettiği gündür,” ifadeleriyle bu zaferin tarihteki önemine dikkat çekti.

"KAHRAMANLARIMIZI MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUZ"

Narlı, bu gurur gününde vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm kahramanları saygı ve minnetle andığını dile getirdi. Özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize olan şükran duygularını ifade eden Narlı, “Vatanımızın her karış toprağında, milletimizin birlik ve beraberliği için verdiğimiz mücadele, bizim en kıymetli mirasımızdır. Bizler, onların emanetine her daim sahip çıkacağız” dedi.

"BU BÜYÜK ZAFER, MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİN RESMİDİR"

Başkan Narlı, mesajının devamında 30 Ağustos Zaferi'nin, milletimizin birlik ve beraberliğini yansıttığını belirtti. “Bu büyük zafer, milletimizin birlik ve beraberliği ile karakterinin resmidir. Hepimiz için gurur günüdür” ifadelerini kullandı.

"30 AĞUSTOS, DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR KARARLILIĞIN VE İNANCIN ESERİDİR"

30 Ağustos Zaferi’nin, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde edilen ve dünyada bir emsali olmayan bir zafer olduğunu vurgulayan Narlı, bu tarihin milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ilan edildiği gün olduğunu belirtti. Mesajında ayrıca, Türk milletinin bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde nasıl kararlılıkla mücadele ettiğini de hatırlattı: “Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde ise, gözünü hiçbir şeyden sakınmamıştır, sakınmayacaktır.”

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Son olarak Narlı, vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerler uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize olan şükran ve minnet duygularını bir kez daha dile getirdi. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, tüm halkın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak mesajını sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488