Öne Çıkanlar ŞAMPİYON SAKARYASPOR KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ELBİSTAN’A ULAŞIM ATAĞI

Daha konforlu ulaşım için şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de yatırımlarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Elbistan’ın Özcanlı Mahallesi oldu. Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan arterde genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla yaklaşık 2 kilometrelik arterin genişliği 5 metreden 8 metreye çıkarılıyor.

Sürdürülen genişletme ve zemin iyileştirme uygulamalarıyla Özcanlı Mahallesi daha konforlu bir ulaşıma kavuşacak. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, şehrin kuzey ilçelerinden Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ın ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında çalışmaları kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol