Öne Çıkanlar FETHİ ÇOKKESER İLE DEVAM ! BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR PAZAR GÜNÜNDEN BERİ KAYIP! ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR 100 YILLIK MEZARLIK ALANI PLANLIYORUZ

Bu haber kez okundu.

İŞ İNSANI HALİL GÜRSOY’A PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ

Plaketi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç’ten alan Halil Gürsoy, törende yaptığı konuşmada duygularını dile getirdi.

Gürsoy, Türk Polis Teşkilatı'na yapılan bu anlamlı katkıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Emniyet teşkilatımızın halkımızın güvenliği için gösterdiği özverili çalışmalar hepimizin takdirini kazanıyor. Bizler de bu çabalara bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Emniyet teşkilatımıza kazandırılan yeni hizmet araçlarının şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle, her zaman emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.”

Törene, şehrin önde gelen isimleri ve iş insanları da katılarak, emniyet teşkilatına verilen desteği takdir ettiklerini dile getirdiler.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan yeni araçların, şehrin güvenlik hizmetlerinin daha da güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol