Öne Çıkanlar BİR YAŞ DAHA GENÇLEŞTİ SİZE İHTİYACIMIZ VAR MÜFTÜ GÜNAY; KENDİ ELİMİZLE KENDİMİZİ TEHLİKEYE ATMAYALIM… SUYA ZAM YOK Başkan Okumuş; Muhtarlarla Beraber

Bu haber kez okundu.

KIRAÇ’TAN HAYRANLARINA MÜZİK ZİYAFETİ

Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıkla Anadolu’daki bağımsızlık mücadelesine öncülük eden ve tüm mazlum milletlere ilham kaynağı olan Kahramanmaraş’a TBMM tarafından İstiklal Madalyası verilişinin 100. yıl dönümü Büyükşehir Belediyesi ve Valilik iş birliğiyle düzenlenecek bir dizi programla kutlanacak. Madalya Günü kutlama programı, 5 Nisan Cumartesi günü Trabzon Caddesi’ndeki eski Valilik binası önünde gerçekleştirilecek. Saat 11.00’da başlayacak etkinliklerde, şehre İstiklal Madalyası verilişinin 100. yılı, geçmişin aziz hatırasına saygı ve minnetle yâd edilecek. Tarihi anlara tanıklık edecek etkinlikler kapsamında, şehir halkının milli mücadele ruhunu yeniden hissedeceği çeşitli programlar düzenlenecek.

KIRAÇ, MADALYA GÜNÜ’NDE SAHNE ALACAK

Madalya Günü kutlama programı, akşam da Kıraç konseriyle devam edecek. Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Kıraç, Madalya Günü coşkusunu paylaşmak üzere hemşehrileriyle buluşacak. Milli İrade Meydanı’nda saat 20.30’da başlayacak konserde, Kahramanmaraşlılar milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha hep birlikte yaşayacak.

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu anlamlı günde tüm vatandaşların kutlama programlarına davetli olduğu belirtildi. Açıklamada, “Kahramanmaraş’ın bağımsızlık mücadelesinde yazdığı destanın nişanesi olan İstiklal Madalyası’nın 100. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Tarihimize sahip çıkmak, gelecek nesillere milli mücadele ruhunu aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Tüm halkımızı bu büyük coşkuyu paylaşmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1560

banner1551

banner1561

banner1552

banner1554

banner1555

banner1556

banner1557