Öne Çıkanlar PAKDİL; DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI 6 YILDIR TAYİN BEKLİYORLAR KAHRAMANMARAŞ BBS 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR KALİTEDE DEĞİL FİYATTA REKABET EDİYORUZ

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE FİLİSTİN BAROSU ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile Filistin Barolar Birliği arasında yapılan işbirliği protokolü imza törenine katıldı. Bu protokol, İsrail'in yürüttüğü tecrit ve katliam politikasının uluslararası hukuk nezdinde karşılık bulmasını sağlamak ve iki toplumun hukuk kültürlerini paylaşarak meslek kapasitelerini artırmak amacıyla imzalandı.

TBB Av. Özdemir Özok Konferans Salonu'nda gerçekleşen görüşmenin ardından yapılan işbirliği protokolü imza töreni ve istişare toplantısına Baro Başkanı Av. M. Burak Gül de katılım gösterdi.

İmzalanan işbirliği protokolü, İsrail'in yürüttüğü politikaların uluslararası hukuk nezdindeki karşılığının delilleriyle, tespitleriyle ve raporlarıyla ortaya konulup, bu bilgilerin sonraki nesillere aktarılması bakımından büyük önem taşıyor.

Başkan Av. Muhammed Burak Gül, İsrail'in katliamlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, Filistin halkının yanında olduklarını ve acılarını yürekten paylaştıklarını belirtti. Gül, Filistin ile olan bu mücadeleyi birlikte yürütme azminden hiçbir şey kaybetmediklerini vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol