Öne Çıkanlar BAŞKAN ERKOÇ HALKLA BAYRAMLAŞIYOR… BARAJA NAZIR MESİRE ALANI BETON ELEMANLARI ÜRETİM TESİSİ GÖREVE HAZIR… AFŞİN DE GELİŞİM DEĞİŞİM BAŞLADI… 25. KARAKUCAK GÜREŞLERİ ULUSLAR ARASI BOYUTA TAŞINDI

Bu haber kez okundu.

YAPIMI BİTEN KONUTLARIN YOLLARI ASFALTLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin simge noktalarından biri olan Ebrar Sitesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı. Depremin ardından hızla başlatılan imar ve inşa faaliyetleri kapsamında, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura çekimiyle hak sahipleri belirlenen yeni konut alanında asfalt serim süreci başladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana arterler ve ara yollar başta olmak üzere bölgenin ulaşım ağını titizlikle oluşturuyor.

Yeni yerleşim alanındaki yolların tamamlanmasıyla, bölge sakinleri güvenli ve modern bir ulaşım altyapısına kavuşacak. Ebrar Sitesi’ndeki yol yapım faaliyetlerinin kısa süre içerisinde tamamlanarak, yeni konutlarına kavuşacak hak sahiplerine modern ve güvenli bir yaşam alanı sunması hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1529

banner1530

banner1532

banner1533