Öne Çıkanlar PAKDİL; DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI 6 YILDIR TAYİN BEKLİYORLAR KAHRAMANMARAŞ BBS 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR KALİTEDE DEĞİL FİYATTA REKABET EDİYORUZ GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR

Bu haber kez okundu.

DÜNYAYI BALIK ÜRETİMİ KURTARACAK!

Fuar İzmir Gaziemir Alanı’nda düzenlenen fuarda ziyaretçiler, sektördeki en yeni ürün ve teknolojileri bir çatı altında izleme fırsatı bulacak, vizyonlarını ve işlerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

Fuarda yer alan ve Muğla’da levrek, çupra, somon ve alabalık üreten Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili İhsan Bozan, "Şu anda Avrupa’da yenilen üç balığın bir tanesi ülkemizde üretilen balıklardan gider duruma geldi. Pandemi sürecinde Avrupa’nın ve iç pazarın balığa ilgisi daha da arttığını gördük. İnsanların kaliteli protein ve kaliteli yağ kompozisyonuna sahip balığa yönelim yüksek oranda arttı. Bir de şunun altını çizmekte fayda var.

Balıklarda herhangi bir antibiyotik ve kimyasal kalıntıya rastlanılmadığı için yurtdışına ihracatı yapılan tek hayvansal besin kaynağı. Her şeyi denetim altında ve uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının denetiminde kayıt altında yapıyoruz. Ayrıca üretim tekniklerimizi balık refahı açısından çok geliştirdik" dedi.

Fuarda yer alan ve Muğla’da levrek, çupra, somon ve alabalık üreten Kılıç Holding Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Şen de şunları söyledi: "Şirketimiz büyümeye devam ediyor. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük firmasıydık. Türkiye’nin 3.büyük firması olan Agromey firmasını bünyemize katarak daha da büyüdük. Bu büyümeyle yılda 100 bin ton balık üretiminin üstüne çıkmış olduk. Bu yüzden sloganımızı sizle de paylaşmak istiyorum. Haftada en az iki gün balık, yaşam boyu sağlık."

Mehmet Albayrak /Su Ürünleri Mühendisi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol