Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR YOLU AÇTI AMBULANS HASTAYA ULAŞTI DAĞOĞLU SEVGİNİN KIYMETİNİ BİLENLERE PIRLANTA YÜZÜK HEDİYE! KAHRAMANMARAŞLI YATIRIMDAN KORKMUYOR SAHİPSİZ BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ!

Bu haber kez okundu.

4:17’DE HATIRALAR CANLANDI, DUALAR YÜKSELDİ

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin ikinci yıl dönümünde, ilk depremin gerçekleştiği saat olan 04.17’de Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda hüzün ve dualar eşliğinde anma programı düzenlendi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Asrın felaketinin üzerinden 2 yıl geçerken afetin derin acıları bir kez daha yüreklerde hissedildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ile Kapıçam Şehir Mezarlığı’nı ziyaret ederek, asrın felaketinde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1529

banner1530

banner1532

banner1533