Öne Çıkanlar Özel Sanko İLTER KASAP BUCA İLE ANLAŞTI! SANKO ÖDÜLE DOYMUYOR YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM Gürcan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERBAY; ECDADIMIZIN DESTAN YAZDIĞI GÜNDÜR BUGÜN

‘Milletimizin bağımsızlık tutkusunun destansı boyutu olan Çanakkale ruhunu genç nesillere vermeli’ diyen Yerli ve Milli Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı, aynı zamanda da maraskimlik.com yazarı şair Yadigar Erbay, aradan uzun yıllar geçse de düşmanlarımızın bizi bu coğrafyada müstemleke yapmak için hala büyük bir gayret içinde olduklarını öğreterek milli şuur kazandırılması gerektiğini söyledi.

Başkan Erbay mesajında; ‘Dün omuz omuza vererek vatanı, milleti, devleti ve hürriyeti için mücadele edip şehit düşenlerin, bugün çocuklarını çeşitli fitnelerle bölüp parçalamaya uğraşanlara en ibretli cevap Çanakkale destanında saklıdır.

Bu vesile ile Türk'ün haysiyetini, şerefini ve namusunu kurtarmak için canlarını feda eden kahraman ecdadımızı ve önden giden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve özlemle yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Zaferimizin 110. yılı kutlu olsun!’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol