Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel düzenlediği “İlçemde İftar Var” programı, ilçelerde birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeye devam ediyor. Program kapsamında, Andırın, Pazarcık ve Nurhak’ın ardından bu kez Çağlayancerit’te iftar organizasyonu düzenlendi. Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte, ilçe sakinlerine iftar yemeği ikram edilirken; Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi dinletisi ve çocuklar için tiyatro ile kukla gösterisi gibi etkinliklerle Ramazan’ın manevi atmosferi en güzel şekilde yaşatıldı.
ŞEHİR PROTOKOLÜ VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Düzenlenen iftar programına; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Çağlayancerit İlçe Başkanı Ferhat Kekil ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş da katılarak vatandaşlarla birlikte oruç açtı.
BAŞKAN GÖRGEL, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
İftar programı öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çağlayancerit’te esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hayırlı işler temennisinde bulundu. İlçe sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Görgel, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek samimi sohbet gerçekleştirdi.