Öne Çıkanlar BAKAN YILDIZ ANNELERLE BULUŞTU AZİM VE İNANÇ BAŞARI GETİRDİ erkoç ÖĞRENCİLERE MESLEK SEÇİMİ ÖNERİSİ MECLİSE ÜÇ BİLET!

Bu haber kez okundu.

HİZMET SEKTÖRÜ DUAYENLERİNDEN BAŞKAN KUYBU’YA ZİYARET

Merkez ve ilçelerdeki yaklaşık 40 bin esnafın babası, temsilcisi olan Ahmet Kuybu’ya bayram ziyaretleri bayram sonrası da sürdü, bu kez de yeme içme (hizmet sektörü) temsilcileri ve duayenleri ziyarette bulundular ve bayramlarını kutladılar.

Bayram ve nezaket ziyareti sebebiyle bir kısa açıklama yapan Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Odası Başkanı, aynı zamanda da MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Başkan Ahmet Kuybu’nun esnaf için, Kahramanmaraş için çok şey ifade ettiğini, emeklerinin hiç bir zaman unutulamayacağını söyledi.

Başkan Kuybu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman çalışmaktan onur duyduğu arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Kuybu’yu ziyarette ayrıca Mado Sarayı Müdürü Veli Aslan, Menekşe Paça sahibi, kentin meslekteki duayeni ve fenomeni Remzi Ulaş ile Cumhuriyet Lokantası sahibi Zafer Ayranpınar da hazır bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1560

banner1551

banner1561

banner1552

banner1554

banner1555

banner1556

banner1557