Öne Çıkanlar ENGELLİ HAKLARI VE ERİŞEBİLİRLİK KENT PRATİKLERİ ANLATILDI GELENEKSEL HALE GELEN FİRİK ŞENLİĞİ YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR GÜÇ ODAKLARI İLE PAZARLIĞA OTURMADIK

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERBAY; KADINLAR, TOPLUM İÇİN BİR NEFES KADAR DEĞERLİDİR

Genel Başkanlığını Teoman Mutlu’nun yaptığı Yerli ve Milli Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı, atamasında sonra yerelde partiye ivme kazandıran, teşkilat yapısını güçlü kılma noktasında üye kayıtlarını sürdüren Yadigar Erbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Erbay mesajında; Cenneti, annelerin ayakları altına seren bir inancın mensupları olduklarına vurgu yaptı, kadınlara sadece bir gün değil, ömür boyu değer verilmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın mensupları olan bizler, sadece 8 Mart’ta değil, ömrümüz boyunca kadınlarımızı başımızın tacı olarak görüyoruz. Hepimiz bir annenin, yani bir kadının evlatlarıyız.

Bu anlamda hepimizin hayatına bir kadın dokunmuş, hayatlarımızda unutulmaz ve doldurulamaz bir yer edinmiştir. Kadınlarımızın hayatımızdaki önemini ifade edecek olursak, onlar içine girdiği her ortamı güzelleştirir ve daha yaşanır hale getirir, hayata tutunmamızı ve hayattan zevk almamızı sağlar.

Doğrusu kadınlar, insanlık için bir nefes kadar değerlidir.” İfadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol