Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

BEKİR KILIÇ’TAN SİYASET AÇIKLAMASI: "SİSTEM BENİ İSTEMİYOR"

Bekir Kılıç, siyasi kariyerine 1993 yılında ortaokul döneminde başladığını belirterek, 2019 yılına kadar gençlik kolları başkanlığından il başkanlığına, belediye başkan adaylığından büyükşehir belediye başkan vekilliğine kadar çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade etti. Bu süre zarfında ticari hayatına da devam eden Kılıç, siyasette ve ticarette birçok dostluk kurduğunu dile getirdi.

Kılıç, yazısında siyasete bakış açısını şu sözlerle özetledi: "Benim dünyamda bir işi yapıyormuş gibi yapmak yoktur. Faydalı olamadığım bir işi de yapmak bana çok doğru gelmiyor." Siyaset yapmak istemediğini değil, mevcut sistemin kendisini istemediğini vurgulayan Kılıç, "Sebebi de bir türlü sistemin adamı olmayışım. Çünkü hem milletin adamıyım hem de çok şükür kendimce bir adamım," dedi.

Kendisini "Milliyetçi-Muhafazakar" olarak tanımlayan Kılıç, siyasette sadece iki parti ile yol arkadaşlığı yaptığını belirtti. Bunlardan birincisi, hayatında önemli bir yere sahip olan ve her zaman değerini koruyacak olan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile olan yol arkadaşlığı ikincisi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye’yi dünyada söz sahibi yapan bir Türkiye Cumhuriyeti için harcadığı çabalar oldu.

Gelecekte siyaset yapma ihtimaline de değinen Kılıç, bu iki kimliği taşıyan bir siyasi partide görev alabileceğini ifade etti. "Mesele illaki bir yere başkan olmak değil, faydalı olabileceğim her alanda bulunurum," diyen Kılıç, etkisiz eleman olacağı hiçbir oluşumda yer almayacağını vurguladı.

Kılıç, yazısını "Tüm sevenlerime saygılarımla…" sözleriyle sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488