Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI BURAK GÜL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI:

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI BURAK GÜL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI:

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. M. Burak Gül, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun ve Nurhak ilçe başkanlarının görevlerinden ayrılmalarının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Gül, yayımladığı mesajda, görevlerinden affını isteyen Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar, Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve Nurhak İlçe Başkanı Arif Gevrek’e bugüne kadar verdikleri değerli hizmetler için teşekkür etti.

Gül, açıklamasında, "İlçelerimizde AK Parti davasını en iyi şekilde temsil eden, milletimizin gönlünde yer edinen bu değerli başkanlarımızın katkıları, partimizin başarısında önemli bir yere sahiptir. Verdikleri emekler, gösterdikleri fedakârlıklar ve milletimize sundukları hizmetler için her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz," ifadelerini kullandı.

Görevlerinden alnının akıyla ayrılan ilçe başkanlarının, Kahramanmaraş’a ve AK Parti’ye sundukları hizmetlerin her zaman takdirle anılacağını vurgulayan Gül, "Bu kutlu yolda hep birlikte, milletimizin refahı ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488