Öne Çıkanlar Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar TRAFİK ZABITA DENETİMLERE DEVAM EDİYOR BAŞKAN GÜVEN ORUCUNU İFTAR SOFRASINDA AÇTI TERCİH SİZDEN İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

MAHİR ÜNAL: "MİLLET İRADESİ ÜZERİNDE GÜÇ YOKTUR"

Mahir Ünal, yaptığı konuşmada özellikle millet iradesinin gücüne vurgu yaparak, geçmişteki girişimlerin halkın iradesiyle engellendiğini belirtti.

"MİLLET İRADESİ ÜZERİNDE GÜÇ YOKTUR"

Kongrede konuşan Ünal, millet iradesinin her şeyin üstünde olduğunu bir kez daha hatırlatarak, “15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız ne demişti? ‘Ben bugüne kadar millet iradesinin üstünde bir güç görmedim, irademize hep birlikte sahip çıkalım’ demişti. Biz, yeniden vesayet kurmak isteyenlere müsaade etmedik” ifadelerini kullandı. 27 Nisan, 17-25 Aralık, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin millet iradesi karşısında başarısız olduğunu söyleyen Ünal, Ak Parti’nin bu süreçte halkın yanında durduğunu vurguladı.

“22 YILLIK GEÇMİŞİMİZ VAR, GELECEĞE SÖZÜMÜZ VAR”

Mahir Ünal, muhalefeti eleştirerek, taş üstüne taş koymayanların, Türkiye'nin sorunlarına çözüm getirmeyenlerin konuştuğunu ifade etti. “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Bizim 22 yıldan beri geçmişte izimiz var, geleceğe de sözümüz var” diyerek, Ak Parti’nin uzun yıllara dayanan hizmet geçmişine dikkat çekti.

Kongrede ayrıca, AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Galip Ensarioğlu ve MKYK Üyesi Ali Karakaş da önemli mesajlar verdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, Muzaffer Cengiz Özaydın Bismil İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Kongre, AK Parti'nin bölgedeki gücünü pekiştiren ve 2028 seçimleri için hazırlıkların başladığı mesajıyla sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol