Öne Çıkanlar PAKDİL; DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI 6 YILDIR TAYİN BEKLİYORLAR KAHRAMANMARAŞ BBS 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR KALİTEDE DEĞİL FİYATTA REKABET EDİYORUZ

Bu haber kez okundu.

MURAT KOZALAK’IN, YENİ ADRESİ YENİDEN REFAH PARTİSİ

Murat Kozalak, önceki açıklamalarında siyasi hayatını sonlandırarak sivil toplum kuruluşlarında (STK) aktif görev alacağını bildirmişti. Ancak yakın çevresi ve destekçileriyle yaptığı istişarelerin ardından, Milli Görüş ideolojisi doğrultusunda Yeniden Refah Partisi çatısı altında siyaset yapma kararı aldığını kamuoyuna ilan etti.

İSTİFA VE YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE KATILIM SÜRECİ

Murat Kozalak, Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevinden istifasını yakın zamanda kamuoyuna açıklamıştı. Bu kararının ardından siyasete bir süre ara vermeyi ve çeşitli STK'larda hizmet etmeyi planladığını belirten Kozalak, kendisini destekleyenlerin tavsiyeleri doğrultusunda siyasi arenada kalma kararı aldı.

Kozalak, yaptığı açıklamada, "Milli Görüş davasına gönül vermiş ve bu davada hizmet etmiş olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Çevremdeki kardeşlerimizle yaptığımız istişareler sonucunda, değerlerimi, ideolojimi ve görüşlerimizi en iyi şekilde temsil edebileceğim yerin Yeniden Refah Partisi olduğunu gördüm. Bu nedenle Yeniden Refah Partisi'nde siyaset yapma kararı aldım." ifadelerini kullandı.

Kozalak, Yeniden Refah Partisi'ne katılım sürecinde kendisine destek olan parti yetkililerine de teşekkür ederek, "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Altınöz, İl Başkanımız Sn. Muhammet Aydogar ve parti teşkilatına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

"ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayacak olan Murat Kozalak, almış olduğu bu kararın ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi. Kozalak, açıklamasında şunları söyledi: "Almış olduğumuz bu kararın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşaallah, başkanlarımız ve halkımızla el ele vererek ülkemiz, ilimiz ve insanlık için Milli Görüş ruhuna yakışır en güzel çalışmaları birlikte yapacağız."

Kozalak, geçmişteki hizmetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecekte de halkla birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. "Başkanlarımız ve siz değerli halkımızla birlikte ülkemiz ve insanlık için el ele vererek en hayırlı işleri yapmaya çalışacağız. Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim, çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda bizlere en hayırlı işleri yapmayı nasip eylesin" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Kozalak, hem mühendislik tecrübesi hem de siyasi birikimiyle partisinde önemli roller üstlenmeye devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol