Öne Çıkanlar PAKDİL; DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI 6 YILDIR TAYİN BEKLİYORLAR KALİTEDE DEĞİL FİYATTA REKABET EDİYORUZ KAHRAMANMARAŞ BBS 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR

Bu haber kez okundu.

KMS, BURSA’DAN İSTEDİĞİNİ ALAMADI: 0 – 3

Bursa sahasında oynanan maçın hakimi ağırlıklı olarak yeşil-beyazlılardı. İlk dakikalarda kırmızı beyazlılara top göstermeyen Bursaspor, istediği gole 13. dakikada ulaştı. Mücahit Can, Abdullah’ın kendi sahasından sürüklediği topu takım arkadaşı Mücahit ile buluşturdu. Mücahit de topu kalecimiz Olcay’ın solundan ağlarla buluşturdu.

Golden sonra kırmızı bepazlılar oyunda denge kurmayı başardılarsa da, gol bölgeerinde etkili olamadılar.

ilk yarı 13. dakikada atılan golle ev sahibi lehine kapandı. 

İKİNCİ YARIDA DEĞİŞİN BİR ŞEY YOK.

Bursaspor ikinci yarıda da üstün olan taraftı. Süper lig tecrübesi yaşamış oyuncularından oluşan kadrosu ile kırmızı beyazlı takımımızı adeta kendi sahasına hapsetti.

Ara ara takımımız cılız ataklar sergilediyse de gol atma becerisini gösteremedi.

Maçın 75. dakikasında ceza sahası içinde oyuncumuz Bilal’in ayaklarına takılan top, kendi kalemize gitti, farkı 2’ye çıkartan Bursaspor, oyuna tamamen ağırlığını koyan takım oldu.

SON DAKİKADA GELEN GOL

Maç bu skorla bitecek denilerken, uzatmaların 2. dakikasında, yani 92. dakikasında Taha Can Velioğlu takımının 3. golünü kaydetti.

Mücadelede başka gol olmayınca, maç da her iki yarıda atılan bir, ikinci yarıda atılan 2 golle 0 – 3 ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol