Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KANBUR’DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Erdal Kanbur mesajında şu ifadelere yer verdi: “Haber alma hürriyetinin dönüm noktası olarak nitelendirebileceğimiz 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile ülkemizde demokrasi ve özgürlük yolunda önemli bir adım atılmıştır. Bu adımın bir göstergesi olarak her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Vatandaşlarımızın toplumun geleceğinde belirleyici rol oynayabilmeleri, yönetimi denetleyebilmeleri, temel hak ve özgürlüklerinin bilincine varıp, bunları her alanda kullanabilmeleri, hukuksal ve toplumsal kuralların yanında, özgür ve yansız bir basının varlığıyla mümkündür.

İlimizin gelişmesinde önemli bir görev üstlenen Batman basınını, dinamik yapısıyla kamuoyuna anlık bilgi, haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada gösterdiği gayretten dolayı tebrik ediyorum.

Bu vesileyle ilimizde faaliyette bulunan ve fedakârca görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarı ve esenlikler diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol