Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR ÇİÇEKLERLE BEZENİYOR… BÜYÜKŞEHİR NEVŞEHİRDE GÜÇ DEPOLUYOR KAHVECİ ONİKİŞUBAT ÖĞRENCİLERİ KİTAPLA BULUŞTURUYOR BAŞKAN ERKOÇ DİVANLI TAZİYE EVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu haber kez okundu.

DEVEBOYNU’NDAN FİSKECİ’YE ZİYARET
 Basın çalışanları arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesi, mesleğin etik kurallarının işlenmesi, meslektaşların dayanışma içerisinde olması, bu meselede üzerine düşeni yapmaya gayret ettiğini söyleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu, bir süre Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci ile sohbet etti, bütün gayretinin o kadar yoğun işine rağmen basın mesleğine kalite ve nitelik kazandırmak olduğunu söyledi.

Deveboynu, yönetime birkaç isim takviyesi ile yönetimi daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını, bu meseleye ve meslektaşlarına daha fazla zaman ayırmak adına, bu tür ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1560

banner1551

banner1561

banner1552

banner1554

banner1555

banner1556

banner1557