banner1562
Öne Çıkanlar Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan deneme ve şiir yarışmaları sona erdi. gerek kamu da ve gerekse de özel sektörde faaliyet gösteren hiçbir kurumun ve firmanın Onikişubat Belediyesi MHP

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ HAST.DE “KOAH VE ASTIMLA YAŞAM” KONUŞULACAK

SANKO Üniversitesi Hastanesi Zeugma Toplantı Salonu’nda düzenlenecek konferans, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Konferansta, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Atilla Akkoçlu “Nefes Darlığı ile Yaşam”, Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nevhiz Gündoğdu “KOAH ile Yaşam”, SANKO Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ersoy ise “Astım ile Yaşam” konularında bilgiler paylaşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol