Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

AK PARTİDE YÖNETİMDE KİMLER OLMALI?

Görgel’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından yerini vekaletle yürüten ve daha sonra atanan Cüneyt Doğan’la birlikte Mücahit Kara, Fatma Zehra Aslantaş ve Muhammet Burak Gül İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldi. Görüşmenin ardından Baro Başkanı Av. Muhammet Gül Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atandı.

Kentte naif kişiliğiyle tanınan Gül’ün yeni yönetimiyle ilgili de çalışmaya başladığı öğrenildi. Bugün görevi başkan Doğan’dan devir alacak olan Gül’ün yeni yönetimiyle ilgili kimlerle istişare edeceği, milletvekillerinden isim verilip verilmeyeceği ise merakla beklenmeye başladı.

Ak Parti tabanından ise Gül’e oluşturacağı yeni yönetimiyle ilgili mesaj geldi. Mental yorgunluğa sahip eski isimlerin yerine parti içi dengeleri gözetecek, şehirde hiç yıpranmamış, vizyon sahibi isimlerin yeni yönetimde olması gerektiğini ileten Ak Partili seçmenler, Gül’den umutlu olduklarını da söyledi.

Siyaset adamı yetiştirilememesinden şikâyet edilen Kahramanmaraş’ta partide görev yapan yıpranmayan isimlerin mutlaka değerlendirmesini de isteyen seçmenlerin talebi üzerine, Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş,  Mehmet Kocaoğlu, İlçe Yönetiminde görev alan Akif Beşen, Tayfur Güçlü, Onur Oğuzlar, İl Yönetiminde görev alan Murat Şahin gibi isimlerin de yönetimlerde yer alması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488