Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN DOĞAN: AŞKLA, ŞEVKLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Toplantıda konuşan İl Başkanı Cüneyt Doğan, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak başladığı konuşmasında, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünü kutladı. Doğan, AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını ve büyük bir davanın temsilcileri olduklarını vurguladı.

İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti'de siyaset yapmanın büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu davaya hizmet eden herkesin büyük bir gayretle çalışması gerektiğini vurguladı. Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Doğan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Kuruluşundan bugüne Kahramanmaraş teşkilatlarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza gayretleri, emekleri ve sadakatleri için şükranlarımı sunuyorum. Kardeşlerimizden dar bekaya uğrayanlara Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. AK Parti sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler büyük bir davanın sevdalısı insanlar olarak burada bir aradayız. Türkiye nasıl binlerce yıllık devlet tarihi içindeki son halka ise, AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, AK Parti vadiden vadiye, yolculuğumuzun altın bankalarından biridir. Bu, bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor.”

Doğan, AK Parti'de siyaset yapmanın bu sorumluluğu yükseltmeye talip olmak demek olduğunu belirtti. Liderleri Recep Tayyip Erdoğan ve diğer büyüklerinin gayretleriyle bugüne geldiklerini ifade eden Doğan, gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı.

“Görevimiz ne olursa olsun hepimiz öncelikle bu davanın birer neferiyiz. Unutmayın, bugün söylediğinizi on yıl, yirmi yıl, otuz yıl sonra da yine aynı şekilde kararlı olarak söylemek durumundayız. Bugün başka, yarın bir başka olmamalıyız. Bunu yapanları gördük, görüyoruz. Bu hassasiyeti unutmamak lazım. Kendi nefsinin peşine düşen, sadece kendi ajandasına, kariyerine odaklanan kişilerden dava adamı olmaz. Gurur aleti olanlardan dava adamı olmaz. Bize Yunus'un 'Ete kemiğe büründüm, Yunus gibi göründüm' diyen anlayışlı insanlar lazım. Hep birlikte Ömerler olmalıyız.”

Doğan, makam gücüne ve imkanlarına güvenerek insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kişilerin bu davada yeri olmadığını belirtti. Konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Kahramanmaraş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol