Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MÜCAHİT KARA: BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM!

Dünkü NFK’daki genişletilmiş istişare toplantısına katılan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, yaptığı açıklamada teşkilatın bir ve beraberliğine dikkat çekti. Kara, “Her fırsatta tekrar görüyoruz ki ruh aynı ruh, heyecan aynı heyecan, hedef aynı hedef. Hep birlikte kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kara, toplantıya katılarak dava ve yol arkadaşlarıyla bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. “İl Danışma Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, teşkilatlarımıza yapılacakları güzel çalışmalarda başarı ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

BAŞKAN MÜCAHİT KARA: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Başkan Mücahit Kara yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kara, “Teşkilatımızın her bir ferdinin emekleriyle bugünlere geldik. Gelecekte de aynı ruh ve heyecanla çalışarak hedeflerimize ulaşacağız. Birlikte yürümeye, birlikte başarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca, Kara, teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağız. İl Danışma Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol