Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MÜCAHİT KARA VEDA ETTİ

Mücahit Kara, mesajında AK Parti'deki 11 yıllık hizmet sürecini ve bu süre zarfında partiye, şehre ve millete hizmet etme onurunu yaşadığını belirtti.

Kara, görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye'nin büyük ve güçlü bir ülke olma mücadelesine katkı sağlamaya çalıştığını ifade etti. Özellikle yerel seçim süreçlerinde Cumhur İttifakı belediye başkanlarının seçilmesi için yoğun bir çaba gösterdiğini vurguladı.

Yaklaşık altı yıldır Onikişubat İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Kara, parti genel merkeziyle yaptığı istişarelerin ardından bu görevden affını talep ettiğini belirtti. Kara, kararının gerekçesini, "İlçemize daha iyi hizmetler sunulabilmesi amacıyla, yeni bir bakış açısı ve taze bir heyecana vesile olma düşüncesi" olarak açıkladı.

 Başkan Kara, veda mesajında ailesine, birlikte çalıştığı bakanlara, parti teşkilatına, milletvekillerine, belediye başkanlarına, kadın ve gençlik kolları başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına ve Onikişubat Teşkilatına teşekkürlerini sundu.

 Son olarak, AK Parti'nin bir neferi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partinin başarısı için her daim dua ve desteklerini sürdüreceğini belirten Kara, "Bir kardeşiniz olarak gayretimi asla eksik etmeyeceğim.” dedi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488