Öne Çıkanlar CARİ AÇIK ENERJİ TASARRUFU İLE AZALABİLİR KSÜ ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNE BOMBA VE ŞÜPHELİ PAKET EĞİTİMİ AHŞAP EV KURTARILDI ZMO BASIN İLE TANIŞTI İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MURAT COŞKUN

Bu haber kez okundu.

CHP İL BAŞKANI ATEŞ’TEN MESLEK ODALARINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş'taki meslek odalarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında, inşaat mühendisleri, elektrik mühendisleri ve diş hekimlerinin sorunları masaya yatırıldı.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ZİYARETİ

CHP İl Başkanı Ünal Ateş ve heyeti, ilk olarak İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kahramanmaraş Temsilcisi Uygar Gündeşli’yi ziyaret etti. Yeni göreve gelen İMO Kahramanmaraş Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Ateş, deprem sonrası inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları ve bu sürecin sektöre etkilerini değerlendirdi. Ateş, inşaat mühendislerinin zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, “Deprem sonrası inşaat sektöründe ciddi problemlerle karşılaşıyoruz. Meslektaşlarımızın bu zorlu süreçte yaşadığı sorunların farkındayız ve çözüm önerilerini tartışmaya açıyoruz” dedi.

DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE GÖRÜŞME

CHP İl Başkanı Ünal Ateş’in ikinci durağı, Diş Hekimleri Odası oldu. Oda Başkanı Dr. Dt. Sefer Mahmutoğlu ile bir araya gelen Ateş, diş hekimlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Hekimlerin karşılaştığı zorluklara çözüm bulmak adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Ateş, sağlık sektörünün de pandemi ve deprem sonrası süreçte büyük bir yük altında olduğunu vurguladı.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASINDA ŞEHİR GÜNDEMİ

Günün son programında, Ünal Ateş ve heyeti, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Furkan Dinçer’i ziyaret etti. Şehirle ilgili genel sorunların ele alındığı görüşmede, elektrik mühendislerinin katkıları ve karşılaştıkları sıkıntılar üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Ateş, ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada, şehrin kalkınması için farklı meslek gruplarıyla iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Her meslek dalı, şehirlerimizin kalkınmasında kritik bir rol oynuyor. Bu ziyaretler, Kahramanmaraş’ın geleceği için atılacak adımları belirlemek adına önemliydi” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol