Öne Çıkanlar KSÜ PERSONELİNE VERİ TABANI EĞİTİMİ ALİ ÖZDEMİRDEN TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ DÖNERİN VE KAVURMANIN EN LEZZETLİSİ SAADET ve BBP ADAYLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI BELEDİYESPOR

Bu haber kez okundu.

CHP'Lİ ALİ ÖZTUNÇ: “EKİNÖZÜ BELEDİYESİ’NİN TALEPLERİ REDDEDİLİYOR”

CHP Milletvekili Ali Öztunç, AKP’den CHP’ye geçen belediyelere hizmet verilmediğini iddia etti. Özellikle deprem bölgesinde olmalarına rağmen CHP’li belediyelerin kasıtlı olarak göz ardı edildiğini söyledi: "Tasarruf genelgesi bahanesiyle yollar ve su hizmetleri aksatılıyor. Ancak yolun ve suyun tasarrufu olur mu? Kahramanmaraş deprem bölgesi olmasına rağmen tek başına bırakıldı. Deprem yetmezmiş gibi AK Parti'nin uygulamaları da şehre zarar verdi" dedi.

EBRAR SİTESİ DAVASI: "BİRİLERİ PAÇAYI KURTARDI"

Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta 1.400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi davasına da değinerek, bazı sanıkların tahliyesine tepki gösterdi. Öztunç, "İnanılır gibi değil. Belediye yetkilileri zaten suçlu bulunmadı. Sadece birkaç mühendisi tutuklamışlardı, şimdi onları da tahliye ediyorlar. Ölen öldüğüyle kaldı, birileri yine paçayı kurtardı" ifadelerini kullandı.

EKİNÖZÜ BELEDİYESİ'NE YATIRIM ENGELİ

Ekinözü Belediyesi'nin AKP’den CHP’ye geçmesinin ardından cezalandırıldığını savunan Öztunç, belediyenin taleplerinin sürekli reddedildiğini belirtti. Özellikle cami projesi için yanıt alamadıklarını vurgulayarak, "Vatandaş ibadetini çadırda yapmak zorunda kalıyor, ancak ilgilenen yok" dedi.

SU SORUNU VE FAHİŞ FATURALAR

Kahramanmaraş’taki su sorununa dikkat çeken Öztunç, şehrin Türkiye’nin en büyük üçüncü su havzasına sahip olmasına rağmen, köylerin ve evlerin susuz bırakıldığını ifade etti. "Büyükşehir Belediyesi sorunları çözmek için hiçbir çaba göstermiyor. Üstelik fahiş su faturaları halkı zor duruma düşürdü, geçmişe dönük borçlar gönderiliyor" şeklinde konuştu.

"MARAŞ'I ÖNCE DEPREM SONRA AK PARTİ VURDU"

Öztunç, Pazarcık ve Elbistan’daki rezerv alan sorunlarına değinerek TOKİ projelerinin eksikliklerini gündeme getirdi. Elbistan’da TOKİ konutlarındaki temel ihtiyaçların karşılanmadığını belirterek, "Maraş’ı önce deprem, sonra AK Parti vurdu" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488