Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

YENİ PROJELER ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

YENİ PROJELER ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere başkent Ankara’ya gitti.

Bu ziyaretler kapsamında, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezini ziyaret eden Akpınar, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya gelerek Dulkadiroğlu için planlanan projeler üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Akpınar, Ankara’daki temasları çerçevesinde ilk olarak Yeniden Refah Partisi Genel Merkezini ziyaret etti. Bu ziyarette, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile görüşen Akpınar, Dulkadiroğlu ilçesi için hayata geçirmeyi planladıkları projeler üzerine detaylı bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Akpınar, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Ahlaklı belediyecilik, milli ve manevi değerlere bağlılık, adaletli yönetim ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bu görüşmemizde, Dulkadiroğlu için planladığımız projeleri masaya yatırdık. Sn. Genel Başkanımızla fikir alışverişinde bulunarak, projelerimizin hem ilçemize hem de ülkemize katkı sağlayacak şekilde nasıl hayata geçirileceği konusunda önemli değerlendirmeler yaptık," dedi.

Ziyarette, Dulkadiroğlu için tasarlanan ve ileride hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerinde kapsamlı bir şekilde duruldu. Başkan Akpınar, ilçenin kalkınması, gelişmesi ve vatandaşların yaşam standartlarının artırılması adına atılacak adımlar hakkında Dr. Fatih Erbakan’a bilgi verdi. Milli ve manevi değerlere bağlı olarak sürdürülecek bu projelerle, Dulkadiroğlu’nun sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye taşınması hedefleniyor.

Başkan Akpınar, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Sn. Genel Başkanımıza misafirperverliği ve değerli görüşleri için teşekkür eder, değerlerimiz etrafında yeni projelerle şehrimize ve ülkemize hizmet etme azmimizi bir kez daha vurgularız. Dulkadiroğlu’nu her alanda daha da ileriye taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Başkan Akpınar’ın Ankara temasların, sadece Dulkadiroğlu değil, genel anlamda belediyecilik faaliyetleri açısından da önemli bir adım.

Yeniden Refah Partisi ile kurulan bu temas, belediyecilik anlayışında milli ve manevi değerlere bağlı kalınarak gerçekleştirilecek projelerin önemini artırdı.

Akpınar’ın bu ziyaretinin, Dulkadiroğlu’nun geleceği adına atılacak adımlarda, ahlaklı ve adaletli yönetim anlayışını pekiştirmeye yönelik bir adım olduğu ifade edildi.

DULKADİROĞLU’NUN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi adına büyük önem taşıyor. Başkan Akpınar, bu ziyaretlerin ardından ilçeye dönerek, projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarına hız vereceğini ifade etti.

Akpınar’ın liderliğindeki Dulkadiroğlu Belediyesi, milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak, adaletli yönetim ilkeleri çerçevesinde ilçeyi daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürecek.

Haber: Bilal EVRAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488