Öne Çıkanlar 55 SENE ÖNCEKİ MARAŞ NURİ PAKDİL ORTAOKULUNDA KERMES KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ ! KEÇİÖREN FIRTINAYI 2-3 YENDİ FALA BAKACAK!

Bu haber kez okundu.

YRP İL BAŞKAN YARD. DEMİR; ‘YEL KAYADAN NE GÖTÜRÜR!’

Başkan Yardımcısı Mehmet Demir açıklamasında, “Kıymetli Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz 31 Mart seçimleri sonrası Kahramanmaraş ilimizde ve tüm Türkiye’de Yeniden Refah Partimiz zaferle çıkmıştır.” dedi ve devamında şu bilgileri paylaştı.

“Seçim sonrası yönetim kurulu kademelerimizde yapılan değişikliklerde yer bulamayan ve de partimizde yönetimsel anlamda şuan itibariyle görevi olmayan, partimizin kuruluş aşamasında bir dönem görev almalarına rağmen hiçbir sorumluluk ve yükümlülükleri bulunmayan kişilerin (sadece parti üyeliği olan) sanki Yeniden Refah Partisinde önemli konumlarda bulunuyor algısı yaratarak ayrılıyor algısı vermek abesle iştigal bir durumdur.

Yeniden Refah Partisi teşkilatlarında şu anda görevi bulunmayan kişiler yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu paylaşımları yapan kendilerini tarafsız gazeteci olarak lanse eden kişilerin olduğunu bizler çok iyi biliyoruz, şunu da herkesin bilmesini rica ediyoruz Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan ancak toz götürür.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488