Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

AKEDAŞ İSTİKLALSPOR, SEZON HAZIRLIKLARI İÇİN START ALIYOR!

Başkan Gaffar Akarca açıklamasında; "Takımımızın büyük bölümü birbirini tanıyor, geçmişte aynı takımda oynayan futbolcularımız var. Bu sebeple kamp süreci ve takımın uyumu hızlı olacak. Kızılcahamam ile başlayıp Bolu Gerede ile devam edeceğimiz kampın sonunda dört günlük bir ara daha vereceğiz. Son olarak Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde kamp yapacağız. Bu sebeple Sayın Başkan Ali Koç'a tesislerini bize açtığı için teşekkür ediyorum. Üçüncü etap kampımızı bitirdikten sonra 30 Ağustos'ta kısa bir ara vereceğiz ve Kahramanmaraş’ta spor severlerin karşısına çıkacağız." İfadesini kullandı.

BİR ÇOK FUTBOLCU İSTİKLALSPOR’A GELMEK İSTİYOR

Başkan Akarca, ünlü futbolcuların transfer edilmesi konusuna da değinerek, Kahramanmaraş'ta yaşanan hareketlilikten dolayı birçok futbolcunun Akedaş İstiklal Spor'a gelmek için kendileriyle iletişime geçtiğini belirtti. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde kamp yapmanın takım için önemli olduğunu vurgulayan Akarca, açılış özel maçında sürpriz yapmayı planladıklarını ifade etti.

MAÇLARIMIZI BATIPARK FUTBOL SAHASINDA OYNAMAYI HEDEFLİYORUZ

"Bugün yarın noter ve kulüpte imzaları attırırsak rahatlayacağız. Bugünden sonra hedefimiz 14 Temmuz sonrası kamplar ve çalışma düzenimiz olacaktır. Akedaş İstiklal Spor olarak maçlarımızı Batıpark'ta oynamayı hedefliyoruz. İnşallah bir aksilik olmazsa şehir merkezinde oynayacağız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol