Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

İSTİKLALSPOR’DA ŞAMPİYONLUK KADROSU

Yeni yönetimiyle yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 futbol sezonu için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan ve yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş İstiklalspor, kadrosuna; Pendikspor'dan kaleci Murat Akşit, Afyonspor'dan sol bek Kerem Kaya, Sincan Belediye Ankaraspor'dan orta saha Savaş Yorulmaz, Fethiyespor'dan kaleci Enes Fidayeo ve Pendikspor'dan kanat oyuncusu Mertcan Akkaya'yı renklerine bağladı. Bunun yanı sıra Fenerbahçe U19 takımından 19 yaşındaki Orta Saha oyuncusu Muhammet İmre ile anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden İstiklalspor, kadrosuna kattığı futbolcularla taraftarlarına umut verici bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol